Гаранция и удовлетвореност

Безопасна и сигурна покупка

Знаем колко е важна сигурността на личните данни. Ето защо сме въвели всички технологични средства, гарантиращи, че всички данни, споделени с нас, са в безопасност, защитени са и се обработват в конфиденциалност. Всички лични данни, които съхраняваме, са единствено за вътрешни цели. В случаите, когато поръчките се обработват чрез доставчик на платежни услуги, всички трансфери на данни са криптирани.

Специализирано клиентско обслужване

За нас удовлетвореността на клиентите е изключително важна. Насреща сме да отговорим на вашите притеснения или въпроси, както и ако желаете да направите поръчка, всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 ч. Можете да се свържете с нашето професионален отдел за обслужване на клиенти по имейл, чрез формата за контакт или чрез Facebook messenger или Instagram messenger. Преди да се свържете с нас, препоръчваме първо да проверите нашата страница с често задавани въпроси, тъй като може да намерите отговор на въпроса си там.

Гаранция за връщане на парите

Ако не сте напълно доволни от продукта, имате възможност да го върнете и да поискате възстановяване на сумата, а ние няма да задаваме въпроси! Продуктът трябва да бъде върнат непокътнат в рамките на 30 дни от доставката и първо трябва да изпратите формуляр за рекламация чрез този линк.