Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

За клиентите в нашия онлайн магазин са налични три метода на плащане. С това гарантираме бърза и лесна покупка. Независимо от метода на плащане, ще получите PDF фактура на имейла си малко след обработката на поръчката.

 

Методи на плащане

- Наложен платеж (плащане в брой или с банкова карта при получаване на стоката): ще заплатите поръчката си в брой или с банкова карта на куриера, доставящ пратката. За този метод на плащане се начислява допълнителна такса от 1,99 лв.

- Банкова карта (Mastercard, Visa и др.): в случай на заплащане на поръчки с банкова карта, онлайн транзакциите се обработват чрез защитен сървър, който използва SSL система за защита. Тази система се грижи за криптирането на въведената информация, правейки прихващането ѝ невъзможно.

- Плащане чрез банков превод: след като направите поръчката си, ще получите имейл с цялата информация, необходима за успешен банков превод. Имайте предвид, че поръчката ви ще бъде изпратена само след като плащането е регистрирано от нашата банка, което може да повлияе върху крайния срок за доставка.

 

Видове доставка

Клиентите могат да избират между два вида доставка. Ако е избрана стандартна доставка, доставката е безплатна и отнема 4-5 работни дни. При избор на експресна доставка се заплаща допълнителна такса в размер на 10 лв и доставката отнема 2-3 работни дни. И в двата случая доставката в рамките на България се извършва от нашия бизнес партньор, куриерската фирма Еконтомат.

Ще получите SMS от нас, след като пратката ви е била изпратена от нашия склад. SMS-ът ще съдържа и номер за проследяване, който можете да използвате, за да проследявате пратката си директно на уебсайта на куриерската компания Еконтомат на следния линк: https://www.econt.com/services/track-shipment. В деня на доставката ще получите и SMS от куриерската фирма Еконтомат, който ще ви информира за доставката.

 

Срокове за доставка

Онлайн магазинът www.marco-loretti.bg приема поръчки 24/7. Артикулите, закупени на уебсайта www.marco-loretti.bg се изпращат възможно най-бързо. За стоки, които са на склад, поръчките, направени преди 7:00 в работни дни, се обработват и изпращат в същия работен ден. Поръчки, направени след 7:00 в работни дни се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчките, направени през почивните дни или на официалните празници на Словения, се обработват най-късно в рамките на 2 работни дни.

В случай, че стоките не са в наличност, това е ясно посочено на уебсайта www.marco-loretti.bg и поръчката на такива стоки не е възможна. В редки случаи може да се случи даден продукт да се изчерпи след подаване на поръчката. В този случай ще бъдете уведомени за това във възможно най-кратък срок. За повече информация относно стоки, които не са в наличност, се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти по имейл.

Имайте предвид, че крайният срок за доставка също се влияе от празниците в България, тъй като куриерската фирма Еконтомат не работи в неработни дни.

  

Доставка навсякъде в България

Куриерската фирма Еконтомат доставя артикула на адреса, посочен в направената поръчка. Адресът за доставка, посочен от купувача, може да бъде и работното му място или друг адрес, където купувачът прекарва голяма част от времето си. Ако сте избрали да платите за поръчката си с наложен платеж, уверете се, че имате достатъчно пари в брой или достатъчен баланс по банковата си карта, за да заплатите пратката.